me & my lovely family

me & my lovely family

Sunday, May 10, 2015

Selamat Hari Ibu

Bila bukak facebook sekarang ni,masing-masing update dinner ngan famili..tetiba sayu plak hati sebab tak dapat nak spend ngan mak abah sambut hari ibu.Terpaksa pujuk hati sendiri cakap,
"Takpe la huda..kan seminggu je lagi nak balik kg..so sabar ye.."
Huhu,cakap memang mudah tapi rasa hati Allah je yang tahu.Inshaa Allah,kalau diizinkan Nya,dapat lah aku balik kampung minggu depan.Aku memang dah apply AL awal hari tu sebab cousin aku nak kawen.Cuma ada ura ura mengatakan AL freez, so agak sedikit kecewa kat citu.Tapi hati aku betul2 mengharap supaya tu semua palsu dan ianya sekadar angin yang hanya menyinggah untuk say hi je..(wahhhh ayat..kasi pangggg laju2 sikit malam2 cenggini)
Oklah,stret 2 d point je..aku pun nak wish 'Selamat Hari Ibu kepada mak saya yang tak putus-putus mendoakan kebahagiaan saya dan juga pada mak mertua saya yang sentiasa menjaga makan saya setiap kali saya datang rumah dia.
Terima kasih mak......'


1 comment: